Нигхт Висион

Монокулари за ноћни вид
генерација КСНУМКС
НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM WOLF-14 NL3i

€1,719.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Тип ИИТ: Стакло улаз / излаз, зелено

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ИИТ добитак: Аутоматски

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM WOLF-14 NL2i

€1,846.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Тип ИИТ: Стакло улаз / излаз, зелено

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ИИТ добитак: Аутоматски

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM WOLF-14 NW3i

€1,940.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Тип ИИТ: Стакло улаз / излаз, бело

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ИИТ добитак: Аутоматски

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM WOLF-14 NW2i

€2,108.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Тип ИИТ: Стакло улаз / излаз, бело

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ИИТ добитак: Аутоматски

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM40 NL2i

€2,794.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

ИИТ: Пхотонис кк1441ДК Зелена

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600/25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM40 NL1i

€2,907.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис кк1441ДК Зелена

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600/25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM40 NW1i

€3,143.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис Цоммерциал Вхите

Резолуција: 62-70 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600/25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM50 NL2i

€2,794.00

Генерација: 2+ „Ниво 2“

ИИТ: Пхотонис кк1441ДК Зелена

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600/25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM50 NL1i

€2,907.00

Генерација: 2+ „Ниво 1“

ИИТ: Пхотонис кк1441ДК Зелена

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600/25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM NVM50 NW1i

€3,143.00

Генерација: 2+ "Ниво 1" бела

ИИТ: Пхотонис Цоммерциал

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600-1800 / 25

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 NL2i

€3,016.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 NL1i

€3,184.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 NL1I ECHO IIT

€3,797.00 €4,027.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 NW2i

€3,352.00

Генерација: Ген 2+ "Ниво 2" Бела

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 NW1i

€3,520.00

Генерација: Ген 2+ "Ниво 1" Бела

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО Вхите

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (опција 3к / 5к)

Систем сочива: 26 мм; Ф / 1.2

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS14-51 NL2i

€3,133.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS14-51 NL1i

€3,301.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS14-51 NW2i

€3,469.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS14-51 NW1i

€3,637.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 OMEGA NL2i

€3,599.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 OMEGA NL1i

€3,785.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 OMEGA NW2i

€3,839.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА МОНОКУЛАРНА

AGM PVS-14 OMEGA NW1i

€4,030.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к (3к и 5к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

Двоглед за ноћни вид
генерација КСНУМКС
Ноћни вид двоочни

AGM FOXBAT-5 NL3i

€2,202.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 5к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.5

ФОВ: КСНУМКС °

Ноћни вид двоочни

AGM FOXBAT-5 NL2i

€2,349.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 5к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.5

ФОВ: КСНУМКС °

Ноћни вид двоочни

AGM FOXBAT-5 NW3i

€2,125.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 5к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.5

ФОВ: КСНУМКС °

Ноћни вид двоочни

AGM FOXBAT-5 NW2i

€2,461.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 5к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.5

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН БИ-ОЦУЛАР

AGM FOXBAT-LE6 NL2i

€4,132.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 5.6к

Систем сочива: 145 мм; Ф / 1.8

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН БИ-ОЦУЛАР

AGM FOXBAT-LE6 NL1i

€4,380.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 5.6к

Систем сочива: 145 мм; Ф / 1.8

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН БИ-ОЦУЛАР

AGM FOXBAT-LE7 NL1i

€4,711.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 7.4к

Систем сочива: 192 мм; Ф / 2.13

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА БИ -ОКУЛАРНА

AGM FOXBAT-LE10 NL1i

€5,461.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 9.6к

Систем сочива: 250 мм; Ф / 2.0

ФОВ: КСНУМКС °

Наочаре за ноћни вид
генерација КСНУМКС
НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM WOLF-7 NL3i

€2,182.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 24 мм, Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM WOLF-7 NL2i

€2,310.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 24 мм, Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM WOLF-7 NW3i

€2,206.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 24 мм, Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM WOLF-7 NW2i

€2,449.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 24 мм, Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM PVS-7 NL2i

€3,318.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НИГХТ ВИСИОН

AGM PVS-7 NL1i

€3,484.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм; Ф / 1.2

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

AGM NVG-40 NL2i

€5,425.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

AGM NVG-40 NL1i

€5,754.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

AGM NVG-40 NW2i

€6,040.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

AGM NVG-40 NW1i

€6,376.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

ФОВ: КСНУМКС °

НАОЧАЛЕ ЗА НОЋНУ ВИЗИЈУ / БИНОКУЛАРНЕ

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 27 мм, Ф / 1.3

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

AGM NVG-50 NL2i

€5,636.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к (3к опционо)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

AGM NVG-50 NL1i

€5,989.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (3к опција)

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

AGM NVG-50 NW2i

€6,208.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

AGM NVG-50 NW1i

€6,544.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 19 мм; Ф / 1.26

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ГОГГЛЕ / БИНОЦУЛАР

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

ИИТ: Пхотонис ЕЦХО

Резолуција: 57-74 лп / мм

Увећање: 1к (3к опција)

Систем сочива: 19 мм, Ф / 1.26

ФОМ / СНР: 1600-2000 / 23-28

Знаменитости оружја за ноћни вид
генерација КСНУМКС
НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

AGM WOLVERINE 4 NL3i

€2,137.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Увећање: 5к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.54

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

AGM WOLVERINE 4 NL2i

€2,327.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 4к

Систем сочива: 108 мм; Ф / 1.54

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

Генерација: Ген 2+ "ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 4к

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

Генерација: Ген 2+ „Бели фосфор ниво 1“

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 4к

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 6к

ФОВ: КСНУМКС °

НОЋНА ВИЗИЈА Оружје ПОГЛЕД

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 6к

ФОВ: КСНУМКС °

Системи за причвршћивање за ноћни вид
генерација КСНУМКС
НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМИ

AGM COMANCHE 22 NL3i

€2,482.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Uvećanje: Unity 1x

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМИ

AGM COMANCHE 22 NL2i

€2,550.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Uvećanje: Unity 1x

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМИ

AGM COMANCHE 22 NW3i

€2,565.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 3"

Резолуција: 45-51 лп / мм

Uvećanje: Unity 1x

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМИ

AGM COMANCHE 22 NW2i

€2,633.00

Генерација: Ген 2+ "Бели фосфор ниво 2"

Резолуција: 45-57 лп / мм

Uvećanje: Unity 1x

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМ

AGM COMANCHE 40 NL2i

€3,627.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 2"

Резолуција: 55-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

НИГХТ ВИСИОН ЦЛИП-ОН СИСТЕМ

AGM COMANCHE 40 NL1i

€3,784.00

Генерација: Ген 2+ "Левел 1"

Резолуција: 60-64 лп / мм

Увећање: 1к

Систем сочива: 80 мм; Ф / 1.44

ФОВ: КСНУМКС °

AGM Глобалвисион уређаји за ноћни вид: карактеристике и технологије

AGM Global Vision Уређаји за ноћно осматрање представљају широк спектар војних, прецизних електрооптичких инструмената, од којих сви укључују:

Наочаре за ноћни вид, монокулари и опсези користе напредну технологију за побољшање слике и иновативне материјале за откривање доступне светлости у околини (укључујући инфрацрвену светлост), појачавају је и преводе у слику за високу видљивост у тамници која је скоро тотална .

Сви наши НВД-ови су развијени имајући у виду војне и стручњаке за спровођење закона, са врхунским материјалима и технологијом за откривање циљева, кретање непознатим тереном и вршење надзора. Наши уређаји су идеални и за ноћни лов или за посматрање и праћење дивљачи.

Наше НВД понуде производа

Нудимо широк спектар проверених и тестираних војних уређаја и прибора за ноћни вид, укључујући:

AGM Global VisionРазноврсни избор НВД-ова су лагани, чврсти и направљени да трају од алуминијумских легура квалитета авиона, опционалних сочива за више нивоа увећања и ергономског дизајна.

AGM Глобалвисион гаранција: Зашто се професионалци ослањају на наше уређаје за ноћно осматрање

Све AGM Global Vision уређаје за ноћни вид подржавају наша корисничка подршка и производне услуге. Од стручњака за надзор и тактику до војних стручњака, особља за спровођење закона, трагача и ловаца на дивљач, ентузијаста ноћног вида и свакога између њих, наши клијенти могу бити сигурни да користе алате врхунског квалитета, поуздано конструисане и високих перформанси , и потврђено више од 60 година нашег комбинованог професионалног искуства.

Колачиће користимо да бисмо вам олакшали употребу наше веб странице. Коришћењем странице пристајете на употребу колачића.
Сазнајте више о подешавањима колачића Заштита приватности Примљено к знању